Мама

Диана Войт-Попадюк
Нам всім життя подарувала мама,
У кожного вона своя,найкраща сама,
З благословінням неньки ми живем.
Її очима світ цей пізнаєм.
Мати-початок наших всіх доріг,
Надійний берег, світлий оберіг,
Готова захистити від всіх бід,
Впродовж життя нам дивиться услід.
Душевна,тиха пісня колискова,
Ласкавий погляд,лагідна розмова,
Затишний дім окутаний теплом
В нас входять з материнським молоком.
Нас серце мами гріє кожну мить,
За нас воно тривожиться, болить,
Це серце здатне світ весь обігріти,
В ім'я любові вічно пламеніти.
Неначе зіткана із сонця і тепла,
Стоїть в молитві мати, мов свята,
В її долонях-радісна дитина,
То наша спільна мати-Україна.