Адиль-бейнинъ эрзакъ тюкяны

Эльвира Якубова
Буюк-Онлар коюнде
Джами ёлунъин устюнде
Нефасетли ве нефис
Эрзакъ тюкян ерлешкен.

Адиль-бей деген йигит
Буюк тюкян саипи ола
Бутюн керек огърашувларын
Озь вакътында баджара.

Гульназ исе сатыджы
Намусли ве инсафли
Кенъ юрекнен къаршилай
Кириб келене къувач багъишлай.

Ашарлыкъ азыкъ емекке
Кенъешчи меслеат берер
Кенъ истимал малларынъ
Темиз юрекнен косьтерер.

Келип-кечкен киринъиз
Мал- махсуллер корюнъиз
Бутюн эрзакълар тазе
Яхши сыфатлы,индже.

Сыкъча тюкянгъа келинъиз
Сыфатли маллардан алынъиз
Ильтифатнен беклеймиз
Халкъларимиз ичун ишлеймиз!

Это стихотворение я посвятила нашему соседу,хозяину небольшого магазинчика.
Работает он без выходных,продукты всегда свежие.Продавщица очень приветливая и доброжелательная.Приходите в наш магазин,он всегда работает на благо народа!

                14.05.18 г.