Травнева н ч

Светлана Камышная
Травнева ніч, яка ж бо ти солодка!
Не юна я і вже я не молодка,
Та шаленію знову я  і знов!
То не кохання! То земна любов.
Мерехкотять зірки, духмяний смак,
Шовкова темрява тепло обійме так,
Ти розімлієш в тиші і заснеш,
І в ніжний сон все це перенесеш.