Солоденьки сни

Светлана Камышная
Хай всіх пригорнуть солоденьки сни,
Квітуча радість ранньоі весни,
Тепло травневе вкутує цю ніч,
Каштанів цвіт, хай стане замість свіч.
Відпочивайте! Всім здорових снів!
Подякуємо Богу і Весні!
До ранку почивайте в мирі так,
Хай новий день дарує щастя знак!