Звiт роботи школи за рiк

Таланна Соколенко
Рік у нас пройшов під гаслом «Зроби добре діло».
Різних добрих справ чимало у школі зробили.
Розпочали рік навчальний з побажання миру,
Участь в акції узявши, голуба зробили.
Хай летить наш світлий символ українським небом,
Віднесе листа солдатам. Нам війни не треба!

Восени в сім’ю козацьку новеньких приймали.
Всі вони на честь і гідність присягу давали.
Під зимові заметілі у шкільному  колі
Ми афганців пригадали добрим теплим словом.
Не забули й про Героїв Небесної Сотні,
Їхній подвиг надихає наш народ сьогодні.

Масляна прийшла весела з пишними млинцями,
Ми ярмарку влаштували з танцями й піснями.
Пішли виручені кошти на добреє діло:
Ми для земляка-солдата гостинців купили.
Щоб відчули свято Діма й його побратими,
І щоб хлопці пам’ятали, що ми разом з ними.

Навесні в містах і селах роботи багато.
Ми гуртом впорядкували пам’ятник солдатам.
А в переддень великого Перемоги свята
Мітинг-реквієм провели, щоб не забувати.
Вклонилися ветеранам (їх зосталось мало),
А полеглим – вічну пам'ять і квіти поклали.

Знов збираємо посилку за лінію фронту:
«Для  захисників вітчизни. Юні патріоти»
Боже, дай їм сил, здоров’я і щасливу долю
Нашій неньці-Україні вибороти волю.