Ярослав Мудрий

Олександр Мачула
Він за покликанням скотар і хлібороб,
але в юриспруденцію подавсь.
Партійний виглядає з нього сноб,
та головою для людей старавсь.
Не поспішає з козами на торг,
хто б там і що йому вже не казав.
Якби вернув старий, зараза, борг,
ще кращого б вірша я написав.

16.05.2018