На фронт Схiдному...

Сергей Заграбайло
На фронті Східному без перемін.
Ні наступу, ні відступу немає.
Працює рада, президент, кабмін,
Чому без перемін?Ніхто не знає.
Вже п’ятий рік ні краю, ні кінця
Не видно ні зблизька, ні у біноклі.
На цвинтарях бронюються місця,
Носовички ,від сліз, давно промоклі.
Серед квітучих вишень і калин,
Красивих, молодих ховають хлопців.
Країна плаче від гірких новин,
Стоїть у чорній вишитій сорочці.
Здається траур вічний, назавжди,
А може так і є і не здається,
А може не цвітуть уже сади,
А може нам усе це тільки сниться?
Та ні не сниться , хлопче, це тобі.
Чуєш співають діти під гітару,
Про те що волю здобувають в боротьбі,
Життя ж у рабстві дістається даром.