Добрий тато гумореска

Валерий Сентюрин
Катрусенько,  донько  моя,
Радість  то  яка,
Приходив  Андрій,  тебе  сватав,
Я  не  відказав.
Так  що  скоро  вже  окрему
Матимеш  родину,
Ти  чого, не  рада, дочко,
То  ж  добра  новина

Тату,  та  я  дуже  рада,
Тільки  я  сумую,
Як  одну  полишу  маму,
Як  без  неї  буду,
Не  журися,  моя  леле,
Все  добре  буде,
Я  її  тримать  не  буду
Хай  з  тобой  живе