Побажання

Ольга Назарова 4
Щедро-щедро,рясно-рясно
Хай Господь благословить,
Посилає всім нам вчасно
Допомогу і хранить!

Миру, спОкою, любові
Всім бажаю, друзі, нам;
Серця чисті й нелукаві
Нехай будуть - Божий храм;

Волю Божу розуміти
І виконувать її
Допоможе і навчить нас
Слово Боже й Дух Святий;

Хай лунають пісноспіви,
З серця, з наших уст хвала,
Що Отець послав у світ цей
Нам Спасителя Христа!