Свято Вознесения Господнего

Екатерина Ковалевская
Усміх з неба сонячний
Будить мене зранку,
В шану Дня Господньго
Вдягаю вишиванку.
Хай на полі білому
Розкошують квіти –
Мають наші символи
Доленьку творити.
Подвигом Христовим,
В Світ інший Вознесінням,
Людям планетарним
Відкрито Воскресіння.
Поєднав собою
Христосе два Світи,
Щоб ми змогли сьогодні
Богів перемогти.
Ізнов Людина стала
Найвища від богів –
Всій вогненністю людства
Отець наш переміг!
Крокує в вишиванках
Вкраїнський наш народ:
Хай в кожнім відродиться
Вогнений Патріот,
Що виведе Вкраїну,
В об’єднанні сердець,
В команді інших націй
На Шлях, що дав Творець.
Хай в хорі земних націй
Лунає Дух століть,
Й Вкраїнець в вишиванці
Всій Щедрістю звучить!
17.05.2018