Любий м й Ки в!

Таиса Чубукчи
Любій мій КиЇв! Красень величний!
Подих каштанів і звін куполів.
Якій же ти гарний в красі віковічній!
Я знову до тебе на день прилетів.

А тут, на Подолі, зустрів я кохану,
Барвіночок любий, якаж-то краса!
Затримуе подих солодке кохання,
Краплиной на віях блищить як роса.

А ось и Хрещатик, тут все як в уяві:
АлеЇ зелені, повітря хмільне.
Як свічкі різдвяні в смарадовім сяйві,
Квітучі каштани вітають мене.