Zycie, jak pilka nozna

Алла Польская
Aforyzm

ZYCIE, JAK PILKA NOZNA

Zycie, jak pilka nozna...,
jednego dnia masz... WSZYSTKO, drugiego..., NIC!
               
19-05-2018

                ***
AP (wersja oryginalna – ru)