Запитай ти у серця

Вера Бондаренко-Михайлова
Запитай ти у серця поради.
Знає відповідь тільки воно.
Все минеться - сніги й зорепади,
А кохання живе все одно.
Спалить втому і вигоїть рани,
Полікує душевний щем,
І палатиме досить яскраво:
Не загасиш рясним дощем.