Дывосвит

Арина Колобова
    Дивосвіт

Ми живем на землі
Мальовничій і прекрасній.
Де річки й журавлі
І ліси нас чарують казкою.

Та багато ще є
В світі місць ще нами не звіданих.
Кришталевих озер,
Островів ніким не розвіданих.

Глибоченних морів
З Посейдона царством підводним
Буйнолистих лісів
З звірів безліччю і однорогом.

Дивовижні міста
Чудернацької архітектури.
Наче музика в камені
Старовинні будівлі, скульптури.

Вежі давніх віків,
Де жили королі і лицарі.
І фонтани там б’ють
Різнобарвні і музичні.

Є багато культур -
Кожна з них вражає по-своєму.
І людей, і натур
Зі своєю, власне, історією.

Тож, найкраще, що є,-
Це яскрава тривала мандрівка.
Добре все, коли ждуть,
Коли Є в тебе рідна домівка.