Холод i спокiй

Пташка Ив
І стало тихо
Лише тонкий шумок
Бризджить у вухах
Зайнявши місце
Голосних чистот
Холод в очах
Дивлячись на розруху
Чи то небесне вознесіння
Холод і спокій
В сухих очах
У голові стіна
Ділить хаос й страждання
Від схожого на муку
Безмежного захоплення
Холод і спокій
Стіна з руками
Тримає в кайданах
Повних агресій жителів
Небо стоїть
Підперте той стіною
Нагадує мислителям
Вони звідси нікуди не втечуть

8
19.05.18