Про капiталiзм

Владимир Солошенко
Бути вождем для народу,
Для патріота це справа.
Мир берегти і природу,
Війни руйнують державу.
Дітям могутню державу, як спадок,
Твій це обов'язок номер один. 
Буде в ній радість життя і достаток,
Стане на захист її кожен син.
Що капітал, це не краща формація,
Змінить її поступовий прогрес.
Буде без війн, а шляхом реформації,
Швеція перша пройшла цей процес.
Адже вона є нейтральна країна,
В неї сусідам претензій нема.
Є там політиків вибір й заміна,
Люди там краще живуть недарма.