коли торкнусь твого чола

Лана Виноградова
коли торкнусь твого чола
мене, коханий, зупини
не знаю навіть, як жила
без тебе кожен день і мить…

коли твоїх торкнусь я вуст,
мене, коханий, зупини,
до тебе тихо я озвусь –
нема моєї в тім вини,

що зупинитись сил не маю,
бо справді я тебе кохаю…
як зможеш, сам мене спини,
й приходь до мене тільки в сни…

травень 2018