Прийди...

Дорошенко Константин Петрович
Прийди до моєї хати.
Буду на тебе чекати.
Буду тебе благати,
Дружиною мені стати.

Станеш мені дружина,
Народиш доньку та сина.
Сина навчу малювати,
Доньку гарно співати.

Щаслива буде родина,
Я чоловік ти дружина.
Будем довіку разом,
Відміряним Богом часом.

Я йду до твоєї хати,
Не треба мене благати.
Буду тебе кохати,
Пестити, цілувати.

Будем вогнем палати,
Зорі в ночі хитати.
Станем единим цілим,
Загорнуті в один килим.

Любий ти мій бажаний,
Господом з неба даний.
Буду тобі дружина,
Цілого половина.