Акацii духмяний цвiт...

Валентин Бугрим
Біла акація – вся біла,
знову в Києві зацв`іла.
Забіліла і в Хмелові,
село стало як в обнові.
І куди зір не погляне –
все навколо вже весняне!
Бджілка порає цвіточки,
щоб були в людей медочки?
Коли сонце вдень пригріє, –
вся Природи духмяніє...  В.Б.

21 травня 2018 р. 16:58. м.Київ