Довiрся Богу

Ольга Назарова 4
Для мене кожен день, мов подарунок на Різдво,
Хай буде незвичайним, особливим,
Бо Ти його створив, Всевишній Бог,
Чудовим, неповторним і предивним.

Хай сонечко всміхається мені,
А моє серденько й душа до Тебе линуть,
Нехай радіють і в похмурі дні
І прославляють Бога безупинно.

З Тобою добре кожен день, щомить
Й тоді, коли бувають негаразди.
О, як надійно із Тобою жить,
Бо любиш Ти мене постійно, вірно, зАвжди!

Твоя любов предивна й неземна,
Твоя любов безмежна і велика.
З усіх сторін собою обгорта
Й не порявнять її з любов'ю чоловіка,

Людини тлінної, бо тільки Ти Творець
Землі і неба й кожної людини,
Піклуєшся про мене, мій Отець,
Через Святого Духа Твого Сина

Святого Божого, якого Ти послав
На грішну землю був, щоб постраждав Він
За всіх людей й гріхи наші забрав
Й обмив святою кров'ю всіх Твій Син,

Хто Його прИйме в серденько своє,
Як свого Господа й Спасителя Живого.
Ісус у серце стукає твоє
Тихесенько, тож поспіши до Нього.

Сердечні двері ти мерщій відкрий,
Бо ти не знаєш дня свого відходу.
Без Бога мертві ми духовно всі
І не належим до Його народу.

Будь щирим. Бог тебе приймЕ
В число Своїх дітей, не сумнівайся.
За Церквою Ісус скоро прийдЕ!
Довірся Богу, друже, не вагайся.