Не вмiю

Олександр Мачула
Не вмію вити я по-вовчи,
ну хай там що, ну хоть кричи.
Най гори золота пророчать
і найпухкіші калачі.

Не вмію ворога простити,
коли душа вогнем горить.
Брехнею рота як мастити –
смолу гарячу краще пить.

Не вмію вити я по-вовчи,
хоч в ліс і не боюсь ходить.
Вже як собі ті звірі хочуть,
та з ними все ж мені не жить.

Таким завжди я був, хоч трісни,
таким уже й скінчу свій вік.
Хай краще ногу чобіт тисне,
ніж руку підлий чоловік.

22.05.2018