Примара

Татьяна Белая Роза
Прагну я врешті решт навесні
                безлад знищити в свому житті —
Білі вітрила назустріч тобі
                скрізь налаштую на рідній землі!
Щастя моє — примара вночі,
                тихо розсіється вранці, як дим,
Але знову дарую ключі
                від свого серця... і лише тобі.