Поздоровлення...

Марина Белобров
Настав щасливий день сьогодні,
Розквітли квіти у садах,
Рушник простелився на підлозі,
Як новий шлях для молодят…

Нехай уквітченим шлях буде,
Барвистим кольором життя,
Щасливим, довгим майбутнім
З  добром та миром на всі літа…

Нехай добробут буде в хаті
В родині затишок, тепло,
На щирі почуття багаті,
Кохання щоб завжди жило…

Нехай Господь благословляє,
Родину нову у життя,
Законом Божим лише тримає,
Зміцнивши віру у майбуття…

Тож від душі я Вам бажаю,
Триматись за руки завжди,
І ні на мить не залишая,
По шляху разом лише іти…

Нехай у Вашому коханні,
Вам свідки будуть діточки,
Народженні у щирому бажанні,
Мов Янголи для Вас завжди…

У небі хай пташки співають
І завжди сонце світить Вам,
Щасливой долі Вам бажаю
І берегти, що Бог Вам дав!