Передрiздвяне

Ольга Назарова 4
Що для мене є Різдво Христове?
Це Його народження, життя, страждання, смерть.
Лиш Господь один міцна основа-
Він розрушив сатанинські плани вщерть.

У Ісусі я святу надію маю,
Ним радію, дихаю, живу,
Все життя Йому лиш довіряю-
Не Миколі, Йосипу, Петру...

Люди ми усі земні і смертні.
Вічний і безсмертний лиш Творець.
І послав у грішний світ умерти
Бога Сина Бог Святий Отець.

Ну і як зустрів свого Спасителя
Люд тодішній, а також і ми?
Більшість не прийняли Викупителя.
У хліву Спаситель народивсь...

Вірні Богу і Марія, й Йосип
Виконали місію святу.
А коли вмирав Спаситель і Син Божий,
То не поклонялася хресту

Земна мати Господа Ісуса,
А стояла біля ніг Христа
Й до кінця вона не розуміла,
Що ж то значила для всіх нас смерть ота.

А коли Ісус явивсь воскреслий,
Його учні, мати і брати
В дар Йому свої серця піднЕсли-
Як Спасителя в серця всі прийнялИ.

Наче хлів гріхами захаращене
Наше серце, людоньки, пойміть.
У Христі нам Бог дарує прощення-
Усим серцем ви Його прийміть.

Не дуріть дітей своїх Миколами-
Може дать усе нам лиш Творець.
Подивіться ж пильно всі навколо ви-
Все створив Святий Вічний Митець.

І людина кожна Богом створена
Славити з подякою Творця
Й особисто, а не через когось там,
Йти в молитві до Бога Отця.

Є один - єдиний Посередник
І Заступник наш перед Отцем-
Божий Син. Тож зАвжди поперЕду
Хай Ісус іде, а ми за Ним підем.

Лиш тоді розквітне Україна,
Матиме і щастя, і добро,
Як приймУть в серця всі Бога Сина.
Хай нам допоможе в цьому Бог.