Синичка

Людмила Воронова Супрун
Сінічка.
Верш для дзетак.

Жаўтагрудая, як знічка,
Прыляцела ў сад сінічка.
Падзяўбла ў кармушцы сала,
Што Настулечка паклала.
І званочкам заспявала:-
«Дзякуй!» - Настачцы сказала.