Комашки

Светлана Матузова
Дж, дж, дж-дзижчить оса сердита,
Дз, Дз, дз - співа стрункий комар,
Дззз-зи - бурчить зелена муха,
Взууу-пронісся хрущик поміж хмар.

Шурх,шурх,шурх - мурашник копошиться,
Жж-жи-жи - буцаються жуки.
Звуки різні чутно у травичці…
Лиш прислухайтесь, уважно,
Дітлахи!

25.05.2018