Високосне

Надия Медведовская
Останній день зими.
У високостi - високосний рік
Пливе пухким димком над містом.
Та вранішні дими вже стомлено обвисли.
Риплять автобуси захриплим тенорком.
А місяць не зайшов над містом
В останній день зими…
1996