Ювiляру

Олександр Мачула
Дозволь сердечно привітати
тебе, мій брате по перу,
із цим весняним диво-святом,
коли квітує все навкруг.

Цієї сонячної днини,
в святої Трійці чудо-день,
ми відзначаєм уродини,
тобі співаємо пісень.

Аби здоровим був і жвавим,
щоб завжди мріяв і творив
таким же гордим, величавим
і щоб жінок своїх любив!

Із побажаннями скінчаю,
достатньо хлюпав я єлей,
бо віку ценз нам визначає –
що вже не рік, то ювілей!

27.05.2018