Зi Святом Святоi Трiйцi!

Белякова Светлана Николаевна
Зі Святом Святої Трійці!
В цей лагідний День,
відчуваю легкий та
свіжий, весняний,
радісний вітерець.
Він відносить зернятка
у дальні Краї.
Пронісся у танку дозорець Природи,
стало чути, як пахне чебрець.
Вітерець взірець -
працівник-фахівець.
Він чудотворець - Божий посланець,
працює і вдень, і вночі,
захищає у лісі кожен дрівець,
бо він йому,як отець.
Митець - винуватець стихій,
але ж в той же час і допомагає,
вітрила підіймає підбігцем,
ніби голландцем.
Вітерець - прозорливець.
Бачить і далекі острівці,
заздрю його силі переможця,
та буйній зухвальця красі.