***

Таланна Соколенко
ДО тебе загубилася дорога…
РЕчей життєвих озеро глибоке
МІж берегами сонячного цвіту.
ФАзаном в небо відлетіло літо.
СОЛЬний концерт прощання слуха осінь.
ЛЯгає перший сніг на теплі роси.
СІріє дощ, немов стіна висока.
ДО літа загубилася дорога…