Кульбаба

Таланна Соколенко
(акровiрш навпаки)

Котик лапками клубоК,
Ловить не спитавши людУ.
Хоч нема у нього криЛ,
Все одно лiтати будутЬ
Вушка котика. "Стриб-стриБ",
По травi гасає казкА.
Мила нiч, владарко дiБ,
Не злякай її, будь ласкА.