Люби життя

Таланна Соколенко
"Люби життя" - муркоче кошеня.
"Люби і вір" - схиляють трави роси.
Люби свою зорю нового дня,
Вечірню пісню зоряноголосу.

Люби миттєвий злет чаїних крил
На вільних, як душа, морських просторах,
І незбагненну сніжність хмар-вітрил,
І загадкову усмішку Аврори.

Люби ранкову синяву очей
У сонцем намальованих портретах.
Люби мовчання зоряних ночей.
І сутінкову відповідь поета