Випускникам

Таланна Соколенко
Закінчились за партою роки
І востаннє лунає дзвінок.
Він вас кличе вже не на уроки.
Це назустріч дорослості крок.

Ви сьогодні щасливі, святкові.
Хтось хвилюється може в цю мить.
Але всі ви вцілому готові
Обміркований вибір зробить.

Оберете навчання подальше,
Оберете подальше життя.
Вирушайте у завтра без фальші,
Це ж бо ваше лишень майбуття.

Хай усе у вас буде найкраще.
Лиш одне зауважимо ми:
Як би доля не склалася ваша,
Залишайтеся завжди людьми.