З любовю мат1нка твоя

Валенсия-Велиция
Сьогодні день такий чудовий -
Травневий, сонячний, ясний!
Парфум півоній винятковий,
Жасмин усміхнений рясний.

Душа співає та радіє,
Який величний білий світ...
Твій погляд доню голубіє,
Немов казковий дивоцвіт!

Яка ж ти в мене неймовірна,
Розумна, лагідна, метка,
Щоправда трішечки манірна,
В душі і серці доброта!

Моє ти щастя, радість, сонце,
Надія, захист мій, життя!
Моя рука в твоїй долонці,
Коли ж ти виросло дитя?!

Літа - літа ... Бажаю щастя,
Здоровя донечко тобі!
Любові, Божого причастя,
Плекати Бога у собі!

Усе що в світі є найкраще,
Нехай пошле тобі Господь!
Щоб одягалась ти в Версаче,
В житті вибоїни обходь!

Тож з днем народження вітаю,
Голубко - донечко моя!
Тобі я доленьки бажаю,
З любовю матінка твоя!