Sandra Lauer - Loreen Экви

Алексей Сидорцев 2
SANDRA LAUER (CRETU) - Mirrors - 1986 - Loreen

https://m.youtube.com/watch?v=nJZzJdFBywk

Лорин

Ты идёшь
Утром в воскресенье
Мир клянёшь
В душе в сотый раз

Ты искала утешенье
Что ты думаешь сейчас?

Лорин!
Лорин,
Сколько униженья!
Сможешь снова ли ты сил собрать,
Чтоб вновь собою стать?

Лорин!
Лорин,
Столько огорченья!
Дни счастья не заставят ждать!
Не дай себя распять
Опять!

Как ни мчись -
За тобой как тень я,
Соберись!
На жизнь оглянись!

Знаю все твои сомненья
И любую твою мысль!

Лорин!
Лорин,
Столько униженья!
Сможешь снова ли ты сил собрать,
Чтоб вновь собою стать?

Лорин!
Лорин,
Столько огорченья!
Дня лучшего не долго ждать
Не дай себя распять
Опять!


"Loreen"

Take a walk
On a Sunday mornin'
Have a talk
Be silent inside

Did you only want the shelter
What is turnin' round your mind

Loreen,
Loreen
They are down on you
Could you ever find again
Just what you've been before

Loreen,
Loreen
You're so down and blue
It's getting better every day
But you're about to lose
Your way

Take a walk
And I tail behind you
Range your thoughts
Look over your life

And I know what you're reciting
What is turnin' roun' your mind

Loreen,
Loreen
They are down on you
Could you ever find again
Just what you've been before

Loreen, Loreen
You're so down and blue
It's getting better every day
But you're about to lose
Your way