Валентинов день

Надия Медведовская
Метро – як зал чекання.
Хто дочекавсь побачення,
Цілується екранно.
А що я тут не бачила?
Оснащені – і в бій!
А здобич вже в полоні.
Дивіться всі, цей мій,
Не вирветься з долоні.
На біржі знов торги.
І кажуть, навіть банди
Із сиром пироги
Міняють на троянди.

14.02.1994