Наши души притянутся словно тысяч мелодий

Елена Полищук -Зелинская
Назбирай первоцвіту в весни чарівниці
І постукай  тихенько, мов ніч у вікно.
Зорі світять на небі і місяць іскриться,
Навіть шибка відчує тремтіння,  крізь скло.

Наші душі  притягнуться   з   тисяч молекул,
Бо відчують   імпульс  рідних  сердець.
Відстань, час , простори, безлика  безмежність,
Я впаду на коліна. О, ти - мій творець!

Зачаровані  душі, напоєні  спілими ранками,
Впадуть інеєм в спраглу й безвинну росу.
Ти -найкраще для мене, оповите світанками,
І кохання – вічний дар,  я крізь час пронесу.