In Despair

Александр Боголюбский
Когда Она томилась,
Мне было не до сна
Душа с душою слилась
Как части полотна

Которое предвечно
Творец изобразил
И в мире быстротечном
Соединить решил


I couldn't sleep at night
When She was in despair
Two souls entwined so tight
Like parts of one Affair

That Author of Creation
Has glued into the one
He made it to Perfection
Then Time began to run