Буду жити

Вера Бондаренко-Михайлова
Я викреслюю
з серця зливу.
Буду жити,
й для тебе радіти.
Щоб усміхнену
і вродливу
Ти мене
зажадав любити.
Перекреслюю
сліз тумани
І колючих
зітхань моїх вітер.
Захисти мене
від омани
І посій
у душі моїй квіти.
Заквітчай
долю зіткану
з райдуг,
Щебет птаства
настрой мажорно,
Щоб не випали
сльози градом,
А вродилися
радості гроном.