Невже це лiто?..

Нат Алия Рассветы-Закаты
Невже це літо!?..
Невже зітхнула зморена земля
Від тьми і холода?..
В ній знов проснулась зоряна весна!..
В ній знов задихало... З глибин теплом!..
Душою Ожило все те що вистрадано!..
              Це рідне літо з Зорі прийшло!...