Мордор за порогом

Рассказов Андрей
У небі літає лелека
У справі пташиній своїй.
Ти думаєш - Мордор далеко,
Та поряд його холуї.

Ніякої перестороги
Не чуть за бузком запашним,
А Мордор стоїть за порогом
Та поспіхом крутить глушник.

З дурної солодкої вати
Уявна химерна стіна.
Ніякого сенсу ховатись,
Бо скрізь причаїлась війна.

Вночі з неба зірочка срібна
На дах твій впаде, не впаде?..
І робиш ти те, що потрібно,
А там вже як буде буде.