Напрочуд удало складаються митi мiж нами

Прокопенко Юрий
Напрочуд удало складаються миті між нами,
Рясним зорепадом осипані стежки блищать.
Ми тільки удвох, ми відкрили чуттів анаграми,
Зійшлися таємно, звільнивши напружений час.

Змінилася хвацько розріджена вщент атмосфера,
Шаленим відлунням озвалась вертка далечінь.
Щось дуже тендітне поглинула сила відверта,
В душі оселила, немов підібрала ключі.

До світу надій, розкриваючи снів артефакти,
Збудована дійсність убралась у всі кольори.
Нарешті так гарно співа телефон мій контактний,
Напрочуд удало, що легко засвоїти ритм.

10:00, 30.05.2018 рік.

Зображення: http://surprisse.com