Не дивiться новини

Таланна Соколенко
***
Не дивіться новини увечері.
Там когось пограбують і вб'ють.
Там згадають про квіти і печиво,
Але сон вам уже не вернуть.

І ранкові не треба дивитися,
Бо коли починається день,
Серце ще не готове втомитися
Від безмежжя нещасних дітей.

Що життя - перебіжка під кулями,
Вічний спокій чи вічний дурдом.
Хай жартують Зеленський з Притулою.
Усміхайтеся їм перед сном.