Поновлення думок

Оксана Майданська
Рідна земля-мій рідни край,
Де б не була завжди згадаю.
У травах полонини,густі ліси й діброви,
Довгі хребти й високі превисокі гори.

Та це ж Говерла радує Карпати,
Дзвінко вода співаючи дзюркоче.
І витікає стрімко в гірську річку Прут,
Де зустрічаються усі струмочки.

Листя зелене гойдається на хвилях,
Джерельні води шумлять в потоках.
Звучать пісні й поновлюються знову,
Весняним силуетом у любов святкову.

27.05.2018 рік   10:20
   Оксана Майданська - Мосорук