Вюнком плететься

Нат Алия Рассветы-Закаты
В'юнком плететься коло хати
Щаслива доля, наче рай!..
Рясний садок цвіте квітастий,
І зорі видяться в думках...

Вітає радість з теплим вітром,
Кругом любов і благодать!..
Щасливих літ дарує літо
Де мрії світяться в зірках!..