Все. Вiдплакала. Вiдголосила

Вера Бондаренко-Михайлова
Все.Відплакала.Відголосила.
Видалила я розпач з душі.
Зажадала щоб виросли крила,
Щоб до зір віднесли би вірші.
Затамована вже печаль моя.
Радість викрешу з серця знов.
Хай гаптована вона золотом
В серці висвітить лиш любов.
І знеболена та душа моя
Розбентежена і стрімка
Воскрешатиме найяскравіші
Найсуттєвіші й ніжні слова.
Забинтовують хай надією
На прийдешні щасливі сни.
Залоскочуть благою мрією
Найпрекраснішої весни.
І з цілунком мого знеболення
Нащебечуть пісень солов'ї.
Віднесуть тоді серця музику
В ті зхололі твої краї.
Порадієш ти - не приречена,
А відлунюю радість-спів.
Ти молитвою самозречення
Лиш для мене і був і хотів.