Н1кого 1ншого кр1м нього

Валенсия-Велиция
Нікого іншого крім нього,
Один лиш він, одна вона!
Його ти маєш за святого,
Бо ж і для нього ти свята.

Думки літають легкокрилі...
Та що там Боже мій літа!
Вони кохають і понині,
Яка пройшла повз них весна?!

Спекотне літо на порозі,
Жаданна зустріч - одна мить -
Дощем зайдеться тонкосльозим,
І в грудях болем защимить.