You re ritenuto, I m glissando

Елизавета Судьина
You're ritenuto, I'm glissando,
You are B flat, I am f-sharp.
In tritone - passionate sforzando,
And disquisition in a clash!

(And face of devil in a clash!)

***
Ты - ritenuto, я - glissando,
Ты си-бемоль, я фа-диез.
В тритоне - страстное sforzando,
И в столкновении ликбес(з)!