Их ментальность

Виктор Ковязин
Ми розумiемо що нам не можна жити без хазяiна. Але ж навiщо нам такий бiдний хазяiн як Росiя? Нам потрiбен пан побагаче. Ось наприклад, Америка! Вони дадуть нам багато грошiв тiльки за те, що мы покажемо дупу Москвi....