At this moment

Елизавета Судьина
My small ecstasy that is God-virtual
I will never substitute, replace
By the real tea and prickly snow
With beetweentimes chomping-slurping sex.

Not at all, I do not need a reader!
(I am so egocentric here!).
I have got from God something much deeper,
Than behind the mask of bodies: "Fink!".

Music gives me movement and progression -
That scares everyone, who is in words.
And in it emotion waves are endless,
Height is what ecstatically glows.

And the rapture breaks down on notes,
And no one will prohibit delight!
Just repeat the tact-take-ins and offs
Those who sit behind the music stands.

Why am I so drastic and dogmatic?
Why is real life to me not nice?
Because near Music it is static,
It is cluttered like castles of ice.

You can never merge with it to dead point.
Only with God-music - ecstasy!
The earth's darkness cannot be awakened,
"Doesn't trust" in this-moment. In This!

***
Свой экстазик Бого-виртуальный
Я не променяю никогда
На колючий снег и чай реальный
С чавкающим сексом иногда.

Мне читатель вообще не нужен!
(Вот такой вот я эгоцентрист).
Мне дано от Бога что-то глубже,
Чем за маской тел: "не отзовись".

Мне дано за Музыкой движенье -
То, что всех пугает, кто в словах.
В ней волна эмоций бесконечна,
Экстатично светит Высота.

И восторг срывается на ноты,
И никто восторг не запретит!
Только повторяют такты-взлёты
Те, кто за пюпитрами сидит.

Отчего я так категорична?
Отчего реальность не мила?
Рядом с Музыкой она статична,
Скована, как замки изо льда.

С ней не слиться насмерть обоюдно.
Только с Бого-музыкой - экстаз!
А земная темень беспробудна
И "не верит" в миг один. В Сей-час!